Kennel Krokanden

Direktlänk till inlägg 8 september 2016

Till alla er läsare

Av Johanna Nordin - 8 september 2016 11:51

Hej på er! Jag borde skrivit det här för länge sedan. Jag har inte tiden att skriva blogg. Det tar för mycket tid helt enkelt även om jag saknar det jättemycket! Jag har valt att istället öppna min fb till offentligt på sånt som ändå skulle visats el skrivits om i bloggen. Jag tar inte emot vänförfrågan eftersom jag vill ha min privata del för mina vänner som känner mig och då inte bara ytligt. Har ni inte fb så gör jag inlägg på instagram men där blir det ju inte samma sak med mer texT till bilder eller bara ren text. johannabondenordin heter jag på

instagram. Otroligt finurligt namn eller hur 😉? 


Ha en fin dag! Kram Johanna 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Barbro

8 september 2016 20:25

Jag hoppas att du kommer nån gång här på bloggen för jag har varken Facebook eller instagram. För det har varit kul att följa dej med alla dina fina bilder bla. Ha en fortsatt fin höst.
Kram

Johanna Nordin

18 september 2016 16:27

Jag måste erkänna att jag saknade det själv mer sen jag var in här och gjorde det här inlägget. Du vet, mycket vill ha mer! Kommer tillbaka strax 😊

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Johanna Nordin - 20 mars 2016 12:12

Förra inlägget blev bara massa babbel. Nu blir det bilder med tillhörande text. Inte i kronologisk ordning. Jag har ju valt bilder från en hel vinter. Fjällbäckens Sarv   Hej en lammkorv tack! Grynet och Leo på väg ut i ladan för hopp ...

Av Johanna Nordin - 4 mars 2016 13:34

Nu var det banne mig länge sedan sist. Har inte haft varken tid, ork eller ens lust att skriva blogg. Funderade faktiskt på att ta ett avskedsinlägg för några veckor sedan men jag testar ett tag till. Det som får mig att vilja sluta är att det finns ...

Av Johanna Nordin - 8 januari 2016 13:41

Då och då får jag frågan om hur djuren klarar kylan. På facebook cirkulerade ett blogginlägg där någon skrev om hästar och kyla, täcke eller inte och vad en forskare kommit fram till. Jag ska återkomma till det. Djuren klarar kylan bra. De är skapt...

Av Johanna Nordin - 4 januari 2016 18:58

God fortsättning gott folk! Jag är inte så bra på det här med nyårs löften, vill hellre kalla det mål. Men jag har intalat mig själv att bli bättre på att svara på era kmmentarer. Jag läser dem alltid, även om det inte är dagligen jag besöker min blo...

Av Johanna Nordin - 23 december 2015 00:50

Hur gick det sen? Det är det säkert många som undrar. Jag undrar också. Ja inte hur det gick för mig, så pass bra koll har jag   . Utan jag känner säkert som många med mig att jag hade velat veta hur det gått för alla andra. Alla de som inte fick p...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se